Zoekwoorden:
Management, Crisis Management, Communications, Risk Management, Securitymanagement
Edu type:
Cursus of training
Locatie:
Meerdere locaties, Online
Opleiding:
Bachelor (EQF 6), Associate degree (EQF 5)
Start datum:
unknown
Studielast:
165 uur
Duur:
15 dagen
Meer informatie

Beschrijving:

Een crisis verandert onze vertrouwde wereld in een chaos. ‘Business is not as usual anymore!’ De Crisis Management Expert opleiding leert u hoe u uw organisatie op tactisch en strategisch niveau voorbereidt op een eventuele crisis en de crisis in goede banen leidt.

 

Met de post-hbo Crisis Management Expert certificering en internationaal erkende S-CME titel op zak bent u een officieel erkend crisismanager. Hiermee toont u aan dat u het proces van crisismanagement in opzet, uitvoering en borging kunt aansturen en managen.  U wordt opgeleid tot professional die kan optreden als volwaardige gesprekspartner tussen bedrijfsvoering en operatie. De opleiding heeft een perfecte mix van onderwerpen waarmee u voldoende kennis vergaart om zowel het crisisbeheersingsproces vorm te geven, de crisisorganisatie in te richten en te communiceren met de pers en de interne organisatie.

 

Doordat de lessen per week worden gegeven en er maximaal twee domeinen per week behandeld worden, is er voldoende gelegenheid om de informatie uit te diepen en u eigen te maken. Dit zodat u de lesstof in de praktijk ook daadwerkelijk kunt toepassen. Na 15 lesdagen wordt de opleiding afgesloten met een theoretisch examen en ontvangt u na goedkeuring van uw praktijkopdracht het post-hbo diploma en de internationale titel S-CME.

 

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden of reeds bezighouden met de coördinatie en sturing van informatiebeveiliging op tactisch en strategisch niveau in de organisatie:

  • Crisismanagers
  • Leden crisismanagementteam
  • Communicatie en persafdelingen

Voorkennis

De Crisis Management Expert is een medior/senior-level opleiding. Een S-CMP of vergelijkbaar is aanbevolen voor u deelneemt aan deze opleiding. Het niveau van deze cursus is hbo.

 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de opleiding is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Het SECO-Institute cursusmateriaal
  • Het SECO-Institute online Crisis Management Expert examen
  • Registratie in het post-hbo register Nederland
  • Een heerlijke lunch, indien klassikaal

BTW-vrij factureren

Het is ook mogelijk deze opleiding btw-vrij te factureren, geef dit aan op het inschrijfformulier wanneer dit wenselijk is.