Zoekwoorden:
Education Market, ICT, Innovation, Engineering
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Meerdere locaties
Opleiding:
Bachelor (EQF 6)
Start datum:
01/09/2022
Studielast:
6720 uur
Duur:
4 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

Je hebt bovenmatige interesse in ICT. Software schrijven, een app bouwen, een organisatie helpen met digitale beveiliging. Een slim apparaat maken dat zijn eigen fouten corrigeert. De praktijkgerichte opleiding HBO-ICT aan de HAN in Arnhem en Nijmegen stoomt je er klaar voor!

 

 

De opleiding

Als ICT'er bouw jij een brug tussen technologie en de gebruikers van toepassingen. Dat begint met eindgebruikers interviewen om op basis daarvan software te ontwikkelen. Een andere keer bouw, test en beheer je een informatiesysteem. Misschien ben je bezig met privacy en digitale veiligheid. Of je zet gewoon een vet lollige app in elkaar. Het kan allemaal aan bod komen in het werk van een ICT'er. Je leert onder meer:

- Systeemspecificaties opstellen
- Programmeren
- Applicaties bouwen
- Databases beheren
- Webtechnologieën toepassen
- Embedded software ontwikkelen
- Bedrijfsprocessen analyseren

 

 

Baankansen

Slimme ICT-toepassingen bedenken die het leven een stuk aangenamer maken? Mensen helpen hun werk beter te doen met goed advies over digitale toepassingen? Een nieuwe app ontwerpen en maken? Een slim apparaat programmeren? Software en ICT zijn overal! Met de opleiding HBO-ICT kun je alle kanten op.

 

Jouw skills achter de computer zijn straks jaloersmakend, net als jouw ervaring met toepassing van ICT-oplossingen. Voor je het weet, heb je een uitdagende baan te pakken bij een interessante werkgever. Chill? Best wel!