Zoekwoorden:
Law
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Leiden, Online
Opleiding:
Bachelor (EQF 6)
Start datum:
elk moment
Studielast:
5040 uur
Duur:
3 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

Word die veelgevraagde HBO-jurist!

Wetten en regels nemen toe en de wereld wordt steeds complexer. Daarom is er bij bedrijven meer behoefte aan hbo-juristen en juridische adviseurs. Laat jij graag je hersens kraken, vind je het leuk om zaken uit te pluizen en ben je niet bang voor een grote hoeveelheid leesvoer? Volg dan de opleiding HBO Rechten. Na deze opleiding kun je aan de slag als praktijkgerichte jurist en mag jij je Bachelor of Laws noemen. 

 

Hoe is deze opleiding opgebouwd?

Bij de opleiding HBO Bachelor Rechten kun je EC's halen. EC's zijn studiepunten volgens de Europese standaard (ECTS: European Credit Transfer System). De gemiddelde studielast is 60 EC's per jaar, maar bij NTI kun je dat flexibel indelen. In het studieprogramma hieronder kun je zien hoe de jaren zijn opgebouwd en hoe de EC's zijn verdeeld.

 

Wat kun je nog meer verwachten
 

Vrije en begeleide modules

Deze Rechten opleiding bestaat uit vrije modules en begeleide modules. Bij de vakken met meer interactie (begeleide modules) krijg je extra online begeleiding door je docent en mentor. Ook helpen we je met een planning.

 

Vliegende start dankzij de Startmodule

Studeren kun je leren! In de Startmodule van de Rechten opleiding leggen we uit hoe je studeren bij NTI het best kunt aanpakken.

 

Innovatieve en gepersonaliseerde online leeromgeving

In de online leeromgeving vind je uitdagende oefeningen, live e-colleges, video’s en lesmateriaal.