Zoekwoorden:
Cyber, Education Market, ICT
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Zwolle
Opleiding:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start datum:
01/08/2024
Studielast:
5040 uur
Duur:
3 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

Wil jij ervoor zorgen dat IT systemen en devices goed en veilig werken voor alle gebruikers? Kies dan voor de opleiding Expert IT Systems and Security! Als echte specialist weet jij straks alles over het inrichten, onderhouden en beveiligen van computers, servers, netwerken en cloud-omgevingen. Klaar voor de toekomst? Meld je aan!

 

Over de opleiding 

Met deze opleiding leer je hoe ICT-netwerken werken en hoe je ze aanlegt. Je leert hoe je hardware (desktops, monitors en telefoons) aansluit en onderhoudt. Ook de beveiliging van netwerken hoort bij de opleiding. Verder weet je straks alles over back-up strategieën, cloudmanagement, infrastructuur en programma’s. Je kunt deze opleiding klassikaal of individueel volgen.

 

Stages

In het tweede en derde leerjaar is er een stage van 20 werkweken. Je kunt zowel in binnen- als buitenland stage lopen bij een ICT-bedrijf of een ICT-afdeling van een bedrijf.

 

Keuzedelen

Tijdens de opleiding volg je keuzedelen. Een keuzedeel geeft je verdieping of verbreding van jouw kennis. Je kunt kiezen uit:
  • Voorbereiding HBO-ICT
  • Ondernemend gedrag
  • Security