Zoekwoorden:
ICT, Cyber Security
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Meerdere locaties
Opleiding:
MBO-3 (EQF 3)
Start datum:
01/09/2022
Studielast:
3360 uur
Duur:
2 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

De opleiding Allround medewerker IT systems and devices is een breed georiënteerde opleiding. Je bent de hele dag bezig met ICT vraagstukken. Je hebt veel te maken met gebruikers en je zorgt voor het afhandelen van gebruikersproblemen. Ook zal je hardware en devices gaan installeren en configureren. Los je graag ICT problemen op en help je mensen daar graag bij? Vind je het een uitdaging om op ICT gebied te experimenteren en op de hoogte te zijn van alle nieuwe vindingen? Dan is de opleiding Allround medewerker IT systems and devices echt iets voor jou.

 

 

Het beroep

Als allround medewerker IT systems and devices leg je goed werkende netwerken aan en zorg je voor passende oplossingen bij storingen. Service verlenen en samenwerken heeft een hoge prioriteit. Jij bent de rots in de branding voor de mensen die jouw hulp nodig hebben om hun probleem op te lossen. Internet of Things (IoT) en nieuwe technologieën komen ook terug in de opleiding en geven je een goede voorbereiding op de toekomst.

 

 

De opleiding

Bij de opleiding Allround medewerker IT systems and devices zorgen wij ervoor dat jouw talent tot bloei komt. Samen met de werkgevers in de regio, onze docenten en jouw inzet. Dat doen we in kleinschalige lesgebouwen, vertrouwd en persoonlijk. Bij het Da Vinci College heb je een leuke en leerzame tijd en je versterkt jezelf in de baan die bij je past. De opleiding duurt twee jaar. Je bent vijf dagen in de week op school. Vanaf dag 1 krijg je veel praktijklessen en je zit vaak achter de computer. Je leert werken met mini computers en toepassingen vanuit de elektrotechniek. Je leert tevens werken met computers, netwerken en hard- en software. Je leert hoe je gebruikers kunt helpen met het oplossen van hun problemen. Dit is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Het bouwen van websites is een onderdeel van de opleiding Allround medewerker IT systems and devices.