Zoekwoorden:
ICT
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Meerdere locaties
Opleiding:
MBO-3 (EQF 3)
Start datum:
01/09/2022
Studielast:
3360 uur
Duur:
2 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

In het kort
Help jij als allround medewerker IT systems and devices bedrijven straks met hun hard- en software? Tijdens de opleiding allround medewerker IT systems and devices leer jij alles over de verschillende soorten software. En je adviseert je klanten over hun netwerken en systemen. Zo word jij de expert die bedrijfsmedewerkers traint in het gebruik van hun ICT.

 

 

Is de opleiding Allround medewerker IT systems and devices iets voor jou?
De allround medewerker IT systems and devices bedenkt onder leiding van de ICT-expert ICT-oplossingen voor bedrijven. Dat gaat over hard- en software, maar ook over netwerken en systemen. Welke programma’s zijn geschikt voor een organisatie? En hoe beveilig je de systemen? Dit zijn vragen die jij als allround medewerker IT systems and devices weet te beantwoorden.

 

 

Wat voor type ben je?
Je vindt het leuk om bedrijven te adviseren over hun informatie- en communicatiesysteem. Ook help jij de medewerkers graag bij het installeren. Je onderhoudt de netwerken en je krijgt een kick als een test met software slaagt.

 

 

Na je opleiding

Na je studie kun je als medewerker beheer ICT onder andere aan de slag bij:

- ICT-dienstverlenende bedrijven
- Bedrijven in de media
- Bedrijven met een ICT- en media-afdeling.

 

Doorstuderen? Dat doe je zo

Studeer je na je diploma Allround medewerker IT systems and devices liever nog even door? Kijk dan eens naar de opleiding expert IT systems and devices of software developer op niveau 4. En daarna eventueel een hbo-studie in informatica of webdesign.