Zoekwoorden:
ICT
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Meerdere locaties
Opleiding:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2)
Start datum:
unknown
Studielast:
3360 uur
Duur:
2 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

Ben jij helemaal weg van computers, smartphones, tablets?  Vind jij het leuk om systemen uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten? Met een diploma Medewerker ICT support kun je bij verschillende bedrijven terecht. Je komt te werken in scholen, ziekenhuizen, gemeentes, internet bedrijven, detailhandel, bij defensie, politie of banken.

 

Het aanmelden voor de opleiding medewerker ICT Support is voor nu alleen nog mogelijk voor vestiging Schiedam. Er zijn namelijk meer aanmeldingen dan we plaats hebben in de opleiding.

 

Meer over de opleiding

In de beroepsopleiding Medewerker ICT support leer je hoe je software en hardware installeert en onderhoudt. Problemen en storingen heb je snel gevonden en verholpen. Niet iedereen weet zo veel van computers als jij. Je leert dus ook hoe je dingen duidelijk en vriendelijk uitlegt aan mensen die er minder verstand van hebben.

 

Tijdens deze opleiding krijg je ook Nederlands, Engels, rekenen en loopbaan & burgerschap. En je volgt één of meer keuzedelen. Met een keuzedeel kun je je opleiding verbreden of verdiepen en je richten op doorstroommogelijkheden. In overleg met instellingen en bedrijven uit de regio ontwikkelen we per opleiding de keuzedelen. Zo sluit je opleiding nog beter aan op de vraag vanuit de arbeidsmarkt. De juiste keuzedelen volgen, helpt je dus na de opleiding bij het vinden van een baan. Of bij het doorstromen naar een vervolgopleiding.

 

Versneld traject, niveau 2

Tijdens de intake bekijken we je schoolresultaten, motivatie, taalvaardigheid, ICT-kennis en werkervaring. Als blijkt dat je succesvol kunt versnellen, dan bestaat de mogelijkheid om deze tweejarige opleiding in één jaar af te ronden.