5 Goede redenen om te kiezen voor de Erasmus Universiteit


Studie op een campus

De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt alles wat je nodig hebt op de campus. Hier volg je colleges en studeer je samen met je medestudenten in de bibliotheek. Tijdens de lunch kun je eten in het Food Court of Erasmus Paviljoen en als je wilt sporten, ga je naar het sportcentrum. Ook internationale studenten kunnen op de campus wonen. De campus is echt the place to be!


Maak het mogelijk

Wat is je ambitie? Wilt u nieuwe economische modellen bedenken om een volgende crisis te voorspellen? Om de gezondheidszorg in Afrika te verbeteren? Of je nu nieuwe ideeën hebt voor de creatieve industrie of je streeft ernaar om een eigen bedrijf te starten in de juridische sector: de Erasmus Universiteit helpt je om je ambities waar te maken. Erasmus Universiteit Rotterdam: Maak het waar!


Een echte internationale universiteit

Desiderius Erasmus zei ooit "De wereld is mijn thuis" en dat is wat de Erasmus Universiteit altijd in gedachten houdt. In het multiculturele klaslokaal volg je colleges van een Italiaanse hoogleraar en je medestudenten komen bijvoorbeeld uit landen als China en Brazilië. Docenten reizen de hele wereld rond om de wereld te laten zien hoe het er in zijn werk aan toe gaat. Je maakt deel uit van een echt internationale omgeving.


Hoge kwaliteit en topprestaties

De Erasmus Universiteit heeft een hoogwaardig onderwijs- en onderzoeksprogramma. Topkwaliteit, eigenlijk. De internationale ranglijsten laten zien dat de Erasmus Universiteit tot de top van de wereld behoort. Studenten waarderen de kwaliteit van de colleges, de deskundigheid van de medewerkers en de voorbereidingen op een succesvolle carrière.


Goede carrièremogelijkheden

Organisaties en bedrijven over de hele wereld zijn geïnteresseerd in Rotterdamse alumni. Soms noemen ze zelfs de Erasmus Universiteit "preferred board room supplier". Tijdens je studie besteed je veel aandacht aan de voorbereiding op de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld tijdens de Erasmus Recruitment Days: het grootste studentenwervingsevenement van Europa!