Zoekwoorden:
Security, Education Market, Urban Security
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Zwolle
Opleiding:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2)
Start datum:
01/08/2024
Studielast:
3360 uur
Duur:
2 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

Heb jij een scherpe blik en een neus voor ongewoon gedrag? Maak er je werk van, kies voor de opleiding Beveiliger 2! Je zorgt voor de beveiliging van bedrijven, terreinen en instellingen. Dat doe je door je gastvrij op te stellen en preventief toezicht te houden – je houdt alles goed in de gaten. Kies voor veiligheid, meld je aan!

 

Over deze opleiding

De opleiding duurt, afhankelijk van je vooropleiding en ervaring, twee jaar. Werken in de beveiliging betekent dat je ook in de avonduren, 's nachts, in de weekenden of in vakanties werkt. Dus ook buiten de schooluren loop je stage. Veiligheid kent immers geen tijd, dat is iets van elk moment!
 

Stages

Tijdens de opleiding ga je vijf dagen per week naar school. In het eerste jaar loop je (verplicht) met evenementen mee, zoals het Zwolse Bevrijdingsfestival. Zo breng je de theorie in de praktijk. Eind eerste jaar en begin tweede jaar loop je stage in de beveiligingsbranche.
 

Keuzedelen

Tijdens de opleiding volg je keuzedelen. Een keuzedeel geeft je verdieping of verbreding van jouw kennis. Het opleidingsteam informeert je over de mogelijkheden bij de start van je opleiding.