Edu type:
Cursus of training
Locatie:
Woerden
Opleiding:
MBO-3 (EQF 3)
Start datum:
unknown
Studielast:
14 uur
Duur:
1 week
Meer informatie

Beschrijving:

Hackers maken dankbaar misbruik van software die kwetsbaar is. Voorkom dat u wordt aangevallen door een hacker door te denken als een hacker. Krijg de defensieve skills onder de knie om uzelf te beschermen als web-developer. Krijg de offensieve skills onder de knie om uw eigen software te testen. Word een proactieve webontwikkelaar en bescherm uw software. Leer zoeken naar risico’s die misbruik kunnen maken van discrete kwetsbare plekken.

 

Tijdens de cursus doet u ervaring op in

  • De hulpmiddelen die hackers gebruiken om kwetsbaarheden te vinden. Zoals SQL-injectie, Cross Site Scripting, Cross Site Request Vervalsing, het stelen van muiskliks, het overnemen van sessies, het opvragen van accountgegevens, Transport Layer Beveiliging, aanvallen waarbij alle mogelijke combinaties van karakters worden geprobeerd, het kraken van wachtwoorden en ten slotte het misbruiken van de website-parameters die worden uitgewisseld tussen cliënt en server
  • De basis van API-beveiliging, het integreren van mobiele diensten, geautomatiseerde aanvallen en dynamische analyses

U ontwikkelt de skills om

  • uw applicaties proactief te beveiligen
  • De software te verbeteren die u gaat opleveren

Enkele voorwaarden en overige informatie

Het is belangrijk dat u voor de training uw eigen laptop meeneemt. Zorg ervoor dat uw laptop aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Minimaal 4GB RAM
  • Toegang tot de beheerrechten en administratorrechten

Cursusdata, Online, Klassikaal of Incompany

In onderstaande cursusdata-tabel ziet u achter de startdatum van de cursus, bij het aanklikken van ‘alle data’ de startdatum en alle overige cursusdata. Let op, deze cursus is Engelstalig. 

 

Wij bieden al onze cursussen flexibel aan. Dat wil zeggen dat u zelf kunt kiezen of u deze klassikaal, online of in een mix wenst te volgen. De optie “klassikaal” heeft een beperkt aantal plekken. Reistijd besparen en flexibel je tijd indelen zijn veel gehoorde voordelen van online lessen volgen.

  • Geef op het inschrijfformulier uw voorkeur aan voor online, klassikaal of mix in het veld “opmerkingen”, dan zullen wij hier rekening mee houden.
  • Wilt u een rustige plek om de cursus online te volgen? Dat kan. We denken graag met u mee over wat in uw situatie het beste is.
  • Heeft u de cursus online gevolgd en wilt u later alsnog de cursus klassikaal volgen? Dat kan. Kosteloos.

Ook is het mogelijk de opleiding Incompany te krijgen. Dit is vaak al interessant vanaf 4 cursisten. Bekijk onze incompany pagina voor meer informatie.