Zoekwoorden:
Law
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Maastricht
Opleiding:
Bachelor (EQF 6)
Start datum:
01/09/2022
Studielast:
5040 uur
Duur:
3 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

De toekomst heeft rechten!

Uitdagend, midden in de maatschappij en gericht op het ontwikkelen van alle competenties voor de succesvolle juridische professional in de 21e eeuw. Zo leer je het recht in Maastricht. Je leert om op een bijzondere manier naar de maatschappij te kijken en verdiept je in belangrijke maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid, migratie, veiligheid en technologie. Dat doe je in kleine onderwijsgroepen en onder begeleiding van een persoonlijke mentor. Het werken aan je eigen portfolio vormt de rode draad in je hele studie.


De informele sfeer en het contact met je docenten maken het studeren in Maastricht een bijzondere ervaring. Bovendien studeer je in de meest Europese stad van Nederland!

 

On Campus Verdiepingsdag

Ervaar hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn. Je neemt deel aan een onderwijsgroep en maakt zo alvast kennis met het onderwijssysteem. Je wordt begeleid door ouderejaars studenten die je de belangrijkste locaties zoals de universiteitsbibliotheek, de collegezalen en de mensa laten zien. Zij beantwoorden ook graag al je vragen over studeren en het studentenleven in Maastricht. 

 

Bachelor Open Dag

Ervaar de Universiteit Maastricht: leer meer over de meest internationale universiteit van Europa, kom alles te weten over de opleiding van jouw keuze en ontdek onze mooie stad. De volgende Bachelor Open Dag vindt plaats op 5 februari 2022.
 

Bachelor Honours Programme

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid biedt een honours programme aan studenten die aantonen dat ze uitblinken in hun studie. Het is een extra-curriculair programma dat je 25 ECTS oplevert, gedurende een periode van twee jaar. Het combineert projectwerk en een persoonlijk leiderschapstraject.