Zoekwoorden:
Security, Security Professionals, Urban
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Leiderdorp
Opleiding:
Bachelor (EQF 6)
Start datum:
01/09/2022
Studielast:
5040 uur
Duur:
3 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

Brede en internationaal georiënteerde opleiding in security management, sluit naadloos aan op ontwikkelingen in de branche. Behaal flexibel een erkend bachelorgetuigschrift.

 

Vrijwel iedere dag is er wel een item in het nieuws dat met veiligheid te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan dreigingen op het gebied van terrorisme of cybercriminaliteit, maar ook aan het ’lekken’ van vertrouwelijke gegevens of aan discussies over de veiligheid in geval van een crisis. Security management wordt dan ook steeds belangrijker binnen organisaties. Tegelijkertijd moet een organisatie wel blijven functioneren om de bedrijfsdoelstellingen te behalen. Organisaties en bedrijven vragen dan ook naar generalistisch opgeleide security managers. Professionals die de balans weten te vinden tussen business continuity en security.

 

Met de NVAO-geaccrediteerde HBO-bachelor Security Management word jij zo’n professional. Je volgt een breed en zeer actueel programma. De opleiding besteedt onder andere aandacht aan de basis van veiligheid met onderwerpen als integrale veiligheid, risicomanagement en informatiemanagement. Ook cybersecurity en business continuity management (BCM) komen uitgebreid aan bod. Daarnaast werk je aan vaardigheden op het gebied van management, leidinggeven en projectmanagement.

 

Tijdens de opleiding voer je regelmatig praktijkopdrachten uit. Dit garandeert een optimale verbinding tussen theorie en praktijk, waardoor jij je als professional effectief ontwikkelt. Je kunt de praktijkopdrachten vaak uitvoeren binnen je eigen organisatie. Zo zijn werk en opleiding heel goed te combineren en bespaar je veel tijd.

 

Daarom kies je voor de opleiding HBO-bachelor Security Management

  • Directe koppeling met de praktijk.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur.
  • Train je vaardigheden tijdens de extra contactdagen.