P-X Systems is opgericht in 2015. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland. P-X Systems is een 100% Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met onderzoek en de ontwikkeling van high-end cybersecurity producten.

 

De digitale revolutie, inclusief het massaal inzetten van connectiviteit om bedrijfsoptimalisatie mogelijk te maken, vertraagt niet. Dit betekent dat digitale infrastructuren steeds complexer worden en dat er steeds grotere gebreken in de cyberverdediging ontstaan. Bij P-X Systems ontwikkelen we netwerkinbraakdetectie-technologie die gebruikers op industrieel en bedrijfsniveau kunnen gebruiken om deze opkomende lekken te helpen dichten.

 

Product Highlights:

P-X technologie combineert twee ontwerpelementen om de bovengenoemde gebreken te helpen dichten.

 

Ten eerste maakt P-X gebruik van een innovatieve detectiemotor die in staat is om een reeks bekende en onbekende bedreigingen uit te filteren door middel van een methodologie die vergelijkbaar is met de manier waarop het menselijke immuunsysteem ziekteverwekkers ontdekt. Ten tweede maakt P-X gebruik van een architectuur die het mogelijk maakt om in voorheen onoplosbare of verwaarloosde blinde vlekken in te zetten als gevolg van een unieke multilaterale opzet.

 

De P-X-engine biedt gebruikers een instrument voor netwerkinbraakdetectie om hedendaagse bedreigingen te helpen bestrijden. De multilaterale opzet van het systeem biedt gebruikers een flexibele oplossing voor het oplossen van (opkomende) blinde vlekken en een manier om zich te onderscheiden van de legacy-aanpak van perimeter hardening. Om deze voordelen te helpen benutten, is P-X ontworpen om niet-intrusief te worden ingezet. Dit betekent dat er geen aanpassingen aan de infrastructuur van de klant hoeven te worden gemaakt om P-X te laten functioneren.