Bij YES!Delft helpen we de wereld positief te beïnvloeden door middel van ondernemerschap en ons uitgebreide start-up ecosysteem. Ons team is proactief betrokken bij de reis van starters, van begin tot eind, om hen in staat te stellen een bijdrage te leveren aan een betere wereld. We bereiken onze doelen door samen te werken, succes en mislukkingen te delen en een cultuur te inspireren die gedreven wordt door een onbegrensde ambitie.

 

In 2019 opende YES!Delft haar tweede locatie in Den Haag. De focus van de nieuwe locatie ligt op de twee belangrijkste technologieën van de digitale samenleving: Kunstmatige Intelligentie (AI) en Blockchain. De ambitie van YES!Delft en partner Gemeente Den Haag is om van de nieuwe locatie een bruisend en sterk innovatief ecosysteem te maken voor techneuten die een impact willen maken in deze domeinen.

 

Den Haag is de thuisbasis van de rijksoverheid en bestaande clusters op het gebied van security, IT/tech en finance & legal, wat het de place to be maakt voor AI- en Blockchain-innovaties. YES!Delft helpt dit te koesteren door haar enorme en unieke ecosysteem naar Den Haag te halen en gespecialiseerde AI- en Blockchain programma's aan te bieden. In een unieke regionale samenwerking met het lokale bedrijfsleven, onderzoek & kennisinstellingen en de overheid is de nieuwe locatie een belangrijke basis voor digitale innovatie in Nederland.

Gerelateerde functieprofielen