Keywords:
Cyber, Security, Security Professionals, Education Market, Security Domain
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
unknown
Study Load:
68 hrs
Duration:
4 weeks
More information

Description:

De CET (Certified in Emerging Technologies) cursus geeft je inzicht in belangrijke opkomende technologieën. Deze cursus geeft je  kennis van de 4 CET-domeinen: Cloud, Blockchain, IoT en Artificial Intelligence. Tevens kun je examen doen en je certificeren voor de internationale ISACA CET-titel.

 

De ISACA® CET Certified in Emerging Technology-certificering gaat over de kennis en het vermogen om opkomende technologieën te bevatten. Er zijn vier individuele certificaten in vier domeinen vereist om de CET-certificering te behalen. Elk certificaat is op zichzelf waardevol, maar samen vormen ze een bevestiging van zowel de diepte als de breedte van uw kennis, vaardigheden en professionele drive.

 

De CET-cursus bestaat uit vier klassikale cursusdagen. Er wordt uitgebreid ingegaan op ieder domein, zodat u voldoende tijd heeft uzelf de stof eigen te maken.

 

Één domein volgen

Het is ook mogelijk om één van de opkomende technologieën (bijvoorbeeld Artificial Intelligence) te behandelen in een in company cursus special voor uw organisatie. Lees hier verder.

 

Doelgroep

De CET® Preparation Course is bedoeld de volgende doelgroepen:

  • U bent als informatiebeveiliger, security officer of manager op zoek naar een fundamenteel begrip op het gebied van opkomende technologie.
  • U bent een IT-professional die zich wil bijscholen en IT-kennis en -vaardigheden up-to-date houden over opkomende technologieën.
  • U bent nieuw in de IT en wil uzelf onderscheiden van anderen door kennis op te bouwen over Cloud, Blockchain, IoT en Artificial Intelligence (AI)

Voorkennis

Het hebben van basiskennis over security & techniek wenselijk. De cursus IT-Security Foundation is zodanig ontwikkeld dat u deze technische basiskennis verkrijgt. Het niveau van deze cursus is mbo/hbo.

 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Het officiële ISACA® CET® lesmateriaal
  • Aanvullend cursusmateriaal (ISACA® cursusslides, oefenvragen)
  • Een heerlijke lunch, indien klassikaal

Bij de cursus zit het volgende niet inbegrepen:

  • De (Engelstalige) CET®-examens.

Slagingsgarantie

Behaalt u onverhoopt de CET®-examens niet, dan mag u bij ons gratis de opleiding (of onderdelen hiervan) opnieuw volgen. U kunt kosteloos blijven deelnemen aan de examentrainingen en de lessen indien er plaatsen beschikbaar zijn.