Keywords:
Cyber, Security, Security Professionals, Education Market, Security Domain
Edu type:
Course or training
Location:
Woerden
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
22/05/2024
Study Load:
11 hrs
Duration:
1 day
More information

Description:

Deze interactieve 1-daagse cursus voor (kandidaat)notarissen en kantoormedewerkers zorgt voor toegepaste kennis en kunde om het kantoor optimaal te beveiligen tegen informatiebeveiligings- en (cyber)-dreigingen.

 

De cursus gaat op basis van casuïstiek en waargebeurde situaties in op concrete dreigingen en risico’s. U krijgt inzicht hoe u met de KNB-gedragscode Informatiebeveiliging Notariaat het kantoor hiertegen kunt wapenen om weerbaarder te zijn.


Doelgroep

  • (kandidaat)notarissen en kantoormedewerkers
  • U wilt leren over de KNB-gedragscode Informatiebeveiliging Notariaat en hoe u het kantoor tegen bedreigingen kunt wapenen en hoe u weerbaarder kunt zijn.

Voorkennis

Er is voor deze cursus geen specifieke voorkennis nodig. Wij gaan uit van minimaal hbo werk- en denkniveau en een goed inzicht in hoe diverse processen binnen het notariaat werken.

 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Nederlands en de voertaal tijdens de opleiding is Nederlands.

Bij deze cursus zit geen examen. U ontvangt na afloop van de cursus een certificaat van deelname van de Security Academy.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Het cursusmateriaal

  • Een heerlijke lunch, indien klassikaal