Audittrail is de advies- en consultancypartner bij wie u al uw compliancevraagstukken kunt beleggen. We zijn een team van innovatieve, gespecialiseerde enthousiastelingen die altijd streven de verwachting van de klant te overtreffen.

 

Onze expertise ligt binnen de domeinen privacy, informatiebeveiliging, awareness, GRC, kwaliteit en audit. Mede dankzij onze partners zijn we in staat met innovatieve oplossingen uw compliance-vraagstukken te beantwoorden en op te lossen. Zo krijgt u sneller en beter controle, en blijft u ook in control.

 

Het credo van Audittrail is “voordoen, samen doen, zelf doen”. Daarom hebben we besloten om trainingen te verzorgen over praktische problemen die we tegenkomen op de werkvloer. Deze trainingen kunnen gaan over Privacy, Informatiebeveiliging, Bewustwording, of bijvoorbeeld branche-specifieke zaken. Al onze trainingen worden gegeven door gespecialiseerde consultants, waarbij naast theorie ook een groot deel aan praktische vaardigheden wordt besteed. We houden het aantal deelnemers laag zodat er genoeg tijd is om vragen en praktische problemen te behandelen.

 

Interesse in een training van Audittrail? Neem gerust contact op, we bekijken graag samen de mogelijkheden! Op aanvraag kunnen wij ook een training bij u op locatie verzorgen voor groepen groter dan 4 personen.