Zoekwoorden:
Information Security
Edu type:
Cursus of training
Locatie:
Meerdere locaties
Opleiding:
Associate degree (EQF 5), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start datum:
25/11/2024
Studielast:
89 uur
Duur:
7 dagen
Meer informatie

Beschrijving:

Tijdens deze CISSP® (Certified Information Systems Security Professional) Preparation Course wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van informatiebeveiliging. Na afronding van de opleiding heeft u een gedegen kennis van de 8 CISSP®-domeinen om deze in de praktijk te kunnen toepassen en bent u geheel voorbereid op het nieuwe internationale adaptive testing CISSP®-examen.

 

Op 1 mei 2021 is het CISSP®-curriculum door (ISC)2 herzien waarbij diverse verbeteringen zijn doorgevoerd en de 8 domeinen zijn geüpdatet volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. De CBK en het examen zijn dienovereenkomstig aangepast. Bij de Security Academy wordt uiteraard gebruik gemaakt van de laatste studiematerialen, zodat u zich met een gerust hart kunt voorbereiden op het examen.

 

Er zijn op dit moment veel aanbieders die u voorbereiden op het CISSP®-examen. Deze cursussen richten zich voornamelijk op het trainen voor het examen. Onze ervaring is dat het CISSP®-examen niet onderschat moet worden. Enkel het trainen van examenvragen en het bestuderen van de theorie is niet voldoende om daadwerkelijk de stof te kunnen begrijpen en toe te passen.

 

Deze CISSP®-cursus onderscheidt zich – naast de focus op het behalen van het op Computerized Adaptive Testing gebaseerde examen – door de aandacht voor het goed begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk.

 

De CISSP®-cursus bestaat uit tien klassikale cursusdagen waarin de theorie wordt afgewisseld met praktijkcasussen en oefenvragen. Er wordt uitgebreid ingegaan op ieder domein, zodat u voldoende tijd heeft uzelf de stof eigen te maken. Op de laatste lesdag krijgt u een uitgebreid CISSP®-proefexamen dat uiteraard ook nabesproken wordt, waarbij eveneens specifiek aandacht besteed wordt aan de Nederlandse situatie.

 

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden met informatiebeveiliging en over een gedegen basiskennis willen beschikken. Bijvoorbeeld:

  • Consultants information security
  • Security managers die zich op tactisch niveau in de organisatie bezighouden
  • Coördinators information security
  • IT-auditors

Voorkennis

Basiskennis van informatiebeveiliging wordt aangeraden. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij aan de Information Security Foundation opleiding te volgen voorafgaand aan deze opleiding. Het niveau van deze cursus is mbo/hbo.

 

Daarnaast is het hebben van basiskennis over security & techniek wenselijk. De IT-Security Foundation cursus is speciaal ontwikkeld zodat u ook de juiste technische kennis verkrijgt.

 

Twijfelt u of dit de cursus is die u wilt volgen?

 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • CISSP® Official Study Guide 9th Edition van Sybex
  • Aanvullend cursusmateriaal (cursusslides, oefenvragen)
  • Proefexamen
  • Een heerlijke lunch, indien klassikaal

Bij de cursus zit het volgende niet inbegrepen:

  • Het (Engelstalige) CISSP®-examen.

Slagingsgarantie

Behaalt u onverhoopt het CISSP®-examen niet, dan mag u bij ons gratis de opleiding (of onderdelen hiervan) opnieuw volgen. U kunt kosteloos blijven deelnemen aan de examentrainingen en de lessen indien er plaatsen beschikbaar zijn.

 

Nieuw – 7-daagse CISSP® Bootcamp

Dezelfde cursus, het zelfde cursusmateriaal, dezelfde kwaliteit en ook docenten uit de praktijk. Maar dan in een hoger tempo.

Wilt u graag goed voorbereid uw CISSP® examen halen maar heeft u geen tijd voor een cursus die 10 weken duurt? Speciaal voor u hebben we onze CISSP® Preparation Course ingepland in een bootcamp format.

 

De CISSP® Bootcamp bestaat uit 7 lesdagen verdeeld over 3 weken. U krijgt eerst 4 dagen aaneengesloten les waarin de eerste 4 domeinen worden behandeld. Vervolgens heeft u een weekje vrij om dit alles te laten landen en in de 3e week krijgt u de overige modules en een proefexamen. Vanwege het hoge tempo is deze bootcamp enkel geschikt voor meer technische en/of ervaren personen. Is dit wat voor u?

 

Bij het CISSP® Bootcamp zit geen slagingsgarantie inbegrepen.

 

Prijs CISSP® Bootcamp: € 3.950,- excl. btw

 

BTW-vrij factureren

Het is ook mogelijk deze opleiding btw-vrij te factureren, geef dit aan op het inschrijfformulier wanneer dit wenselijk is.