Zoekwoorden:
Security, Education Market, Safety, Governance, National Security
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Breda
Opleiding:
Bachelor (EQF 6)
Start datum:
01/09/2022
Studielast:
6720 uur
Duur:
4 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

Voltijdopleiding in Breda en 's-Hertogenbosch

Na hbo Integrale Veiligheidskunde pak je veiligheidsproblemen aan. Je kijkt met juridische, economische, psychologische en bestuurskundige blik. Je let op veilig wonen, werken, leren en uitgaan.

 

Je zorgt dat mensen veilig wonen, werken, studeren, uitgaan en internetten. Want bij Integrale Veiligheidskunde (IVK) leer je dat veiligheid overal belangrijk is. Thuis en bij het uitgaan. Op scholen en online. Op vakantie en in het openbaar vervoer. Als een bedrijf gevaarlijke stoffen exporteert, zorg jij voor veilig transport. En je bewaakt een vertrouwelijke behandeling van persoonsgegevens.

 

De opleiding Integrale Veiligheidskunde wordt goed gewaardeerd. De opleiding in ’s-Hertogenbosch behoort zelfs tot de topleidingen, door Keuzegids Hbo 2022.

 

Jij

Jij stapt graag de wereld in van safety & security, risicobeheersing en crisismanagement. Je houdt van organiseren, regelen en coördineren. Je stapt makkelijk op dingen af. Je bent betrouwbaar en eerlijk. Daarbij staat integer werken voorop. Je werkt zelfstandig, maar brengt ook graag partijen samen. Je zoekt en vindt passende oplossingen.

 

De opleiding Integrale Veiligheidskunde

Je onderzoekt veiligheidsvraagstukken. Bekijkt ze van juridische, economische, psychologische en bestuurskundige kant. Je wordt de spin in het web die problemen signaleert, projecten opzet en de veiligheid bewaakt. Bij een grootschalige ramp. Maar ook gewoon in steden en buurten. Je werkt aan opdrachten vanuit het bedrijfs- en overheidsleven. Je volgt les en leert over verschillende communicatie- en onderzoeksvaardigheden.

 

Na deze opleiding ben je Bachelor of Arts (BA).