Nu de wereld digitaal gaat, is veiligheid noodzakelijk voor het beschermen van gegevens en het vertrouwen binnen de digitale samenleving te behouden.

 

Bij eMudhra richten we ons op SECURE Digital Transformation om organisaties in staat te stellen te evolueren zonder het vertrouwen op te offeren van de samenleving. eMudhra heeft een end-to-end stack- diensten en -toepassingen, variërend van trust-certificaten tot kernapplicaties voor PKI en encryptie. Een aantal gebieden waarop we ons richten zijn bijvoorbeeld de papierloze transformatie, identiteitsmanagement, AI-gedreven Digitale Initiatieven, en het opbouwen van digitale vertrouwensecosystemen.

 

eMudhra is voorzitter van het Asia PKI Consortium, een uitvoerend lid van het Cloud Signature Consortium, lid van het CA Browser Forum en domeincoördinator voor de UN CEFACT Council rond digitale transformatie-initiatieven. Na meer dan 12 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt en met een bereik dat zich uitstrekt over meer dan 40 landen, zet eMudhra zich in om verandering te brengen en samenlevingen te helpen om veilig over te gaan naar een digitale wereld.