Onafhankelijk advies en krachtige implementaties

KBenP: meer waarde uit informatie. Ons bureau is sterk vanuit ons credo: onafhankelijk advies, krachtige implementaties. U maakt gebruik van onze kennis en vaardigheden op het gebied van informatiemanagement, ICT en organisatie-inrichting. Onze 150 professionals, 40 associates en 100 docenten zijn u graag van dienst.
Onze klanten bevinden zich zowel in de profit- als in de not-for-profitsector. Voor de meeste van deze opdrachtgevers zijn wij meer dan 5 jaar actief.

De diensten die wij leveren en de oplossingen die wij voor onze klanten realiseren en onderhouden leiden tot:

  • prettiger werken
  • sneller schakelen
  • beter resultaat

Visie

'Digitale transformatie' is dé trend van nu. Organisaties zetten 'digitaal' steeds meer strategisch in op hun waardepropositie, klantervaring, operaties en samenwerking met hun ketenpartners.
Deze transformatie is een continu proces. Door nieuwe technologieën en functionaliteiten zijn steeds betere werkwijzen mogelijk. Organisaties zijn continu bezig hun professionele werkomgeving en hulpmiddelen verder te ontwikkelen. Door de steeds betere toepassingen van ICT zal de mens steeds meer tot zijn recht komen en waarde toevoegen waartoe de machine (nog) niet in staat is. De ambitie van KBenP is om in deze ontwikkelingen een prominente rol te spelen. 

 

Missie

Het werkterrein van KBenP is diensten leveren op het gebied van digitaal werken. Wij helpen onze klanten in het proces van heroriëntatie en het continu herontwerpen en herinrichten van hun professionele werkomgeving en hulpmiddelen. Zo kunnen zij hun waardepropositie, klantervaring, operaties en samenwerking met hun ketenpartners voortdurend verbeteren.


Het is de ambitie van KBenP zich te onderscheiden door professionaliteit, vakinhoud, pragmatisme, resultaatgerichtheid en ervaring.


KBenP versterkt haar ondernemende en innoverende bedrijfscultuur voortdurend door de beste specialisten aan zich te verbinden.