Security is in deze tijd uiterst belangrijk en daarom is Leap zeer actief in deze sector. Als strategische partner helpt Leap deze bedrijven bij het optimaliseren van hun financieringspraktijken, het vormen van synergetische samenwerkingsverbanden en het stroomlijnen van de dagelijkse innovatiepraktijken.

 

Leap is opgericht omdat we geloven dat er in elke markt ruimte is voor nieuwkomers die een hoogwaardige dienstverlening met passie kunnen combineren. Leap combineert deze hoogwaardige dienstverlening met een passie voor innovatie en technologie, met een sterke focus op IT- en High Tech bedrijven, variërend van MKB-bedrijven tot Corporates.

 

We zijn blij te kunnen zeggen dat onze visie juist was, want bijna zodra we Leap hadden opgericht, werd het een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Tegenwoordig is Leap een gespecialiseerd innovatie-adviesbureau voor innovatieve bedrijven met consultants in twee business units: Financiering en Bedrijfsinnovatie. Funding, om te zorgen voor optimale financiële regelingen voor innovatie. Business Innovatie, om de innovatieve kracht van bedrijven fundamenteel te vergroten.

 

Met zijn 25 gespecialiseerde Consultants wil Leap uw bedrijf optimaal financieren en de innovatieprojecten en -activiteiten stroomlijnen met Business Innovatie.

Gerelateerde functieprofielen