Nuctech Company Limited, afkomstig van Tsinghua University, Beijing, is een fabrikant van veiligheidsinspectieproducten en leverancier van beveiligingsoplossingen die gespecialiseerd is in stralingsbeeldvormingsapparatuur van eigen merk.

 

Nuctech is een geavanceerde beveiligings- en inspectieoplossing en dienstverlener in de wereld. Vertrouwend op onafhankelijke innovatie en volgens de eisen van de klanten levert Nuctech de meest geavanceerde technologie, uitstekende producten en geïntegreerde oplossingen in de veiligheidsinspectie-industrie aan onze klanten uit meer dan 140 landen en gebieden in de wereld.

 

Met betrekking tot de burgerluchtvaart, douane, spoorwegen, snelwegen, stedelijke spoorwegen, logistiek, justitie, grote evenementen en andere veiligheidsgebieden, helpt Nuctech onze klanten om de binnenlandse veiligheid en de veiligheid van de mensen te waarborgen, wat ons een goede reputatie oplevert. Op dit moment is Nuctech uitgegroeid tot een internationaal bekend merk in de beveiligings- en inspectie-industrie.

 

NUCTECH bezit alle intellectuele eigendomsrechten (IPR) op haar kerntechnologieën, met het ethos om zelfredzaam te zijn op haar eigen innovaties, die innovaties te integreren en verder te promoten en te ontwikkelen.

 

Nuctech richt zich op het beveiligingsdomein en wijdt zich aan het worden van de leider in de wereldwijde beveiligingsmarkt. Door de waarde van de klanten te verhogen met de steeds voortdurende innovatie, door de samenleving te voeden met meer geavanceerde beveiligingsproducten en -oplossingen, zetten wij ons in voor een veiligere natie, maar ook voor een veiligere wereld!