Keywords:
Security, Education Market, Safety, National Security, Governance
Edu type:
Formal education
Location:
Breda
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2020
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

 

Integrale Veiligheid

Je hebt na de opleiding Integrale Veiligheid antwoord op complexe veiligheidsproblemen. Houdt overzicht in crisissituaties. En zoekt verbinding tussen partijen. Zodat mensen veilig wonen en werken. Een groot theatercomplex heeft dagelijks duizenden gasten. Jij zorgt voor een ontruimingsplan. Een bedrijf exporteert gevaarlijke stoffen. Jij bewaakt de veiligheid tijdens het transport. Veiligheid is overal belangrijk. Thuis. Bij het uitgaan. Op scholen, evenementen en festivals. Tijdens vakanties. Bij Epidemieën of economische crisis.

 

 

Jij

Jij stapt graag de wereld in van safety & security, risicobeheersing en crisiscommunicatie. Jij wilt dat mensen veilig wonen en werken. Je houdt van organiseren, regelen en coördineren. Je werkt zelfstandig, maar brengt ook graag partijen samen. Je zoekt en vindt passende oplossingen.

 

 

De opleiding Integrale Veiligheid

Je onderzoekt veiligheidsvraagstukken. Bekijkt ze van juridische, economische, psychologisch en bestuurskundige kant. Je wordt de spin in het web. Die problemen signaleert, projecten opzet en de veiligheid bewaakt. Bij een grootschalige ramp. Maar ook 'gewoon' in steden en buurten. Je leert vooral in de praktijk. Je leert omgaan met agressie. Met media in crisiscommunicatie. En traint je in security en onderzoekstechniek.

 

Na deze opleiding ben je Bachelor of Arts (BA).

 

 

NVAO accreditatie

Dit programma is officieel erkend en geaccrediteerd bij de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).