Bizway BV heeft een nauwe en uitgebreide relatie met het veiligheidsdomein, met name op het gebied van IT-beveiliging, gegevensbescherming en compliance. Als een vooraanstaande IT-serviceprovider heeft Bizway BV zich gespecialiseerd in het leveren van veilige en betrouwbare infrastructuuroplossingen aan organisaties in verschillende sectoren waaronder de overheid.

 

Een belangrijk aspect van de relatie van Bizway BV met het veiligheidsdomein is de naleving van wet- en regelgeving. Bizway BV houdt zich strikt aan de regels en voorschriften die zijn vastgesteld door verschillende instanties. Dit omvat onder andere de NIS2-richtlijn (Netwerk- en Informatiebeveiliging), die gericht is op het waarborgen van de beveiliging van netwerken en informatiesystemen op Europees niveau. Bizway BV implementeert en onderhoudt robuuste beveiligingsmaatregelen om de risico's van cyberaanvallen en inbreuken op de beveiliging te minimaliseren, zoals vereist door de aankomende NIS2-richtlijn.

 

Daarnaast heeft Bizway BV de ISO 27001 en NEN7510-certificering behaald, internationaal erkende normen voor informatiebeveiligingsbeheer. Deze certificering toont aan dat Bizway BV een gedocumenteerd en geïmplementeerd Information Security Management System (ISMS) heeft dat voldoet aan de eisen van ISO 27001 en NEN7510. Dit stelt het bedrijf in staat om klanten te voorzien van hoogwaardige beveiligingsoplossingen en hen te verzekeren dat hun gegevens en systemen op een veilige en betrouwbare manier worden beheerd.

 

Samengevat heeft Bizway BV een sterke relatie met het veiligheidsdomein door zijn focus op IT-beveiliging, naleving van regelgeving en certificeringen zoals NIS2, NEN7510 en ISO 27001. Het bedrijf biedt op maat gemaakte beveiligingsoplossingen en consultancydiensten om klanten te helpen bij het beschermen van hun gegevens, waarborgen van de bedrijfscontinuïteit en voldoen aan de hoogste normen van informatiebeveiliging.