Zoekwoorden:
Security, Security Professionals
Edu type:
Cursus of training
Locatie:
3447gv
Opleiding:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start datum:
unknown
Studielast:
7 uur
Duur:
1 dag
Meer informatie

Beschrijving:

Als Security Officer bent u verantwoordelijk voor de beveiliging van informatie. Gaat de organisatie volgens DevOps werken, dan is het zeker verstandig om als Security Officer betrokken te zijn bij deze transformatie. Ontstaan er nieuwe informatiestromen? Wordt informatie op een nieuwe manier gedeeld tussen Developers en Operations? Deze training leert de basics van DevOps die voor u als Security Officer van belang zijn.

 

Tijdens de cursus doet u ervaring op in

We beginnen met de basisideeën en -principes van DevOps, geïnspireerd door Agile, Scrum, Lean en Kanban. Daarna kijken we meer specifiek naar de DevOps frameworks om Security processen in te richten. Welke impact heeft DevOps op Security? We verkennen hoe u werkt met de (Secure) Software Delivery Lifecycle in een DevOps omgeving. Uleert Security processen inrichten voor DevOps met de juiste tools en hoe DevOps Security-levels kan verhogen. We onderzoeken tot slot ook Continuous Delivery en Next-Generation infrastructuren (Cloud Native en Container-based platforms) in een DevOps context.

 

Cursusdata, Online, Klassikaal of Incompany

In onderstaande cursusdata-tabel ziet u achter de startdatum van de cursus, bij het aanklikken van ‘alle data’ de startdatum en alle overige cursusdata.

Wij bieden al onze cursussen flexibel aan. Dat wil zeggen dat u zelf kunt kiezen of u deze klassikaal, online of in een mix wenst te volgen. De optie “klassikaal” heeft een beperkt aantal plekken. Reistijd besparen en flexibel je tijd indelen zijn veel gehoorde voordelen van online lessen volgen.

  • Geef op het inschrijfformulier uw voorkeur aan voor online, klassikaal of mix in het veld “opmerkingen”, dan zullen wij hier rekening mee houden.
  • Wilt u een rustige plek om de cursus online te volgen? Dat kan. We denken graag met u mee over wat in uw situatie het beste is.
  • Heeft u de cursus online gevolgd en wilt u later alsnog de cursus klassikaal volgen? Dat kan. Kosteloos.

Ook is het mogelijk de opleiding Incompany te krijgen. Dit is vaak al interessant vanaf 4 cursisten. Bekijk onze incompany pagina voor meer informatie.