Al meer dan 45 jaar heeft de Rotterdam School of Management, de Erasmus Universiteit, haar reputatie als een van de meest vooraanstaande business schools van Europa stevig gevestigd.

 

Lang voordat 'global' een belangrijke descriptor werd voor het bedrijfsleven, waren de studenten, docenten en medewerkers van de RSM al een afspiegeling van de diversiteit van de globaliserende wereld en ontwikkelden zij de school tot een kracht voor positieve verandering.

Net als ons gastland, een van 's werelds meest gerenommeerde en open minded internationale handelsnaties, is de RSM zich blijven uitbreiden en internationaliseren, wat zijn status als een van Europa's meest internationale en innovatieve business schools heeft verstevigd.

 

RSM biedt een onderscheidende intellectuele cultuur; een cultuur die kritisch, creatief, zorgzaam en samenwerkend is en die zich inzet voor de 17 doelstellingen van de VN op het gebied van duurzame ontwikkeling. Wij geloven dat leiderschap kan worden aangeleerd door een combinatie van intellectuele en praktische uitdaging.

 

Wij geloven dat de moeilijkheden die men ondervindt bij het werken in diverse teams, creatieve nieuwe benaderingen in het bedrijfsleven bevorderen. We genieten van een wederzijdse, ondersteunende relatie met multinationale bedrijven. En we moedigen een flexibele, brede en soms iconoclastische mentaliteit aan op het gebied van bedrijfspraktijk en onderzoek.

 

Deze aparte aanpak heeft RSM geholpen bij het samenstellen van een portfolio van topopleidingen en een van 's werelds grootste en meest productieve managementfaculteiten.