Alles wat je nodig hebt

Hé daar, laat me de deur voor je openen. Ben je nieuw hier? Cool, hier is de lowdown. Op je in hoogte verstelbare bureau vind je een gloednieuwe MacBook, een extern beeldscherm en wat andere coole accessoires. Neem plaats - je vindt je rugleuning op een van de meest ergonomische en comfortabele stoelen in de branche. Je kunt elke dag genieten van een lekker ontbijt, lunch en middaghapjes en vers fruit. En hé, "work hard, play hard". Stoom afblazen met wat voetbal en chillen in onze hangoutlounge. Zo doen we dat hier bij Onegini!


We zijn een familie

Voor ons ben je meer dan een werknemer. Je bent familie. En we waarderen familie. Verwacht dus geen zinloze hiërarchieën, wel open discussies en transparantie. Als je bij ons team wilt aansluiten, bereidt je dan voor om veel te leren, veel te lachen, verder te gaan dan je voor mogelijk hield - en de wereld met ons te veranderen. Welkom bij Onegini.


Nieuwste technologieën

We werken met de nieuwste technologieën (Docker, AngularJS, CQRS, Java 8, iOS, Android, Windows Phone en Go) en richten ons op een internationale markt. We werken in teams waarin nieuwe softwareversies worden ontwikkeld met behulp van de Scrum-methodologie. Ontwikkelaars, architecten en operationele engineers werken samen in één team.


Carrière bij Onegini

We zijn op zoek naar inspirerende mensen die ons kunnen helpen om een blijvende impact te maken in de mobiele ruimte. Als je een passie hebt voor softwareontwikkeling en je wilt je aansluiten bij een snel groeiend internationaal productbedrijf, kom dan bij ons werken.