Keywords:
Security, Security Professionals, Professional Course, Safety & Security, profiling, Securitymanagement
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
28/09/2020
Study Load:
40 hrs
Duration:
5 days
More information

Description:

Inleiding

De Certified Security Profiler certificering is op dit moment de meeste gevraagde certificering op het gebied profiling. Tijdens de cursus Predictive Profiling leert u de profilingmethodiek succesvol te implementeren in uw beveiligingsorganisatie.

 

Met het diploma Certified Security Profiler op zak toont u aan dat u weet hoe u voorbereidende criminele of terroristische handelingen kunt herkennen en met de juiste vervolgstappen kunt voorkomen. Waar de traditionele beveiligingsorganisatie veelal reageert op incidenten, worden met proactief beveiligen volgens de methodiek van Predictive Profiling daadwerkelijk incidenten voorkomen en worden er kosten bespaard.

 

De docenten van de cursus Certified Security Profiler van de Security Academy zijn opgeleid in Israël, het land van oorsprong van de methodiek Predictive Profiling. Zij dragen de methodiek uit zoals deze oorspronkelijk is bedoeld, waardoor de kwaliteit en vooral authenticiteit van de cursus is gewaarborgd. De cursus valt onder verantwoordelijkheid van OrcaSecure en onder licentie van ESIF. De docenten hebben niet alleen een theoretische basis, maar hebben minimaal vijf jaar praktijkervaring met het implementeren van de methodiek binnen “highrisk” objecten in Nederland.

 

Doelgroep 

De cursus Predictive Profiling is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden met de coördinatie en sturing van beveiliging en de operationele invulling van beveiligingsorganisaties.

 

  • Coördinatoren beveiliging
  • Kadermanagers
  • Security managers
  • Facility managers

 

Voorkennis

Ook als u nog geen ervaring heeft in het vakgebied (fysieke) beveiliging is deze cursus uitermate geschikt voor u.

 

Cursusmateriaal

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Cursusmateriaal (Nederlandstalig)
  • Examen
  • Een heerlijke lunch