Zoekwoorden:
Security, Security Professionals, Professional Course, Safety & Security, profiling, Securitymanagement
Edu type:
Cursus of training
Locatie:
Meerdere locaties, Online
Opleiding:
Bachelor (EQF 6), Associate degree (EQF 5)
Start datum:
06/03/2023
Studielast:
55 uur
Duur:
5 dagen
Meer informatie

Beschrijving:

De Certified Security Profiler certificering is op dit moment de meeste gevraagde certificering op het gebied van profiling. Tijdens de cursus Predictive Profiling leert u de profilingmethodiek succesvol te implementeren in uw beveiligingsorganisatie.

 

Met het diploma Certified Security Profiler op zak toont u aan dat u weet hoe u voorbereidende criminele of terroristische handelingen kunt herkennen en met de juiste vervolgstappen kunt voorkomen. Waar de traditionele beveiligingsorganisatie veelal reageert op incidenten, worden met proactief beveiligen volgens de methodiek van Predictive Profiling daadwerkelijk incidenten voorkomen en worden er kosten bespaard.

 

De docenten van de cursus Certified Security Profiler van de Security Academy zijn opgeleid in Israël, het land van oorsprong van de Predictive Profiling. Zij dragen de methodiek uit zoals deze oorspronkelijk is bedoeld, waardoor de kwaliteit en vooral authenticiteit van de cursus is gewaarborgd. De cursus valt onder verantwoordelijkheid van OrcaSecure en onder licentie van ESIF. De docenten hebben niet alleen een theoretische basis, maar hebben minimaal vijf jaar praktijkervaring met het implementeren van de methodiek binnen “highrisk” objecten in Nederland.

 

Doelgroep

De cursus Predictive Profiling is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden met de coördinatie en sturing van beveiliging en de operationele invulling van beveiligingsorganisaties.

  • Coördinatoren beveiliging
  • Kadermanagers
  • Security managers
  • Facility managers

Voorkennis

Ook als u nog geen ervaring heeft in het vakgebied (fysieke) beveiliging is deze cursus uitermate geschikt voor u. Het niveau van deze cursus is mbo/hbo.

 

Cursusmateriaal

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Cursusmateriaal (Nederlandstalig)
  • Examen
  • Een heerlijke lunch, indien klassikaal

Cursusdata, Online, Klassikaal of Incompany

In onderstaande cursusdata-tabel ziet u achter de startdatum van de cursus, bij het aanklikken van ‘alle data’ de startdatum en alle overige cursusdata.

Wij bieden al onze cursussen flexibel aan. Dat wil zeggen dat u zelf kunt kiezen of u deze klassikaal, online of in een mix wenst te volgen. De optie “klassikaal” heeft een beperkt aantal plekken. Reistijd besparen en flexibel je tijd indelen zijn veel gehoorde voordelen van online lessen volgen.

  • Geef op het inschrijfformulier uw voorkeur aan voor online, klassikaal of mix in het veld “opmerkingen”, dan zullen wij hier rekening mee houden.
  • Wilt u een rustige plek om de cursus online te volgen? Dat kan. We denken graag met u mee over wat in uw situatie het beste is.
  • Heeft u de cursus online gevolgd en wilt u later alsnog de cursus klassikaal volgen? Dat kan. Kosteloos.

Ook is het mogelijk de opleiding Incompany te krijgen. Dit is vaak al interessant vanaf 4 cursisten. Bekijk onze incompany pagina voor meer informatie.