Keywords:
Urban
Edu type:
Formal education
Location:
Deventer
Education:
Master (EQF 7)
Start date:
unknown
Study Load:
1680 hrs
Duration:
1 year
More information

Description:

Word koersbepalend in de facility- en vastgoedbranche

Onze samenleving staat voor grote uitdagingen op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving en het anticiperen op disruptieve technologie, zoals blockchain en IoT. Deze complexe strategische vraagstukken vragen om experts die huisvesting in een breder perspectief plaatsen, over de grenzen van het eigen vakgebied. Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich dit unieke eenjarige masterprogramma aan.

 

Double Degree met de University of Greenwich

Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich dit unieke programma aan. Na afronding ontvang je het diploma Master of Science in Facility and Real Estate Management van Saxion (MSc) en een diploma van de University of Greenwich (MSc). Het diploma is een internationaal erkend universitair diploma.

 

Geen pre-master

Voor deze unieke Master in samenwerking met de University of Greenwich heb je geen pre-master nodig. Je behaalt je Engelstalige Master of Science in een jaar.

​Internationaal programma

Het programma van de Master is afgestemd met het internationale werkveld en geactualiseerd op basis van recente wetenschappelijke inzichten. Zo ben je na afronding in staat complexe projecten te begeleiden op academisch niveau in zowel een nationale als een internationale context.

Advisory Board

Onze Advisory Board bestaat uit toonaangevende werkgevers, waaronder: CBRE, JLL, CFP Green Buildings, TwynstraGudde en Hospitality Group. Zij onderschrijven het belang van een geïntegreerde aanpak, en dragen bij aan de actualiteit van het lesprogramma.

Tijdens je studie

Wij zien gebouwen als onderdeel van de waardeketen van het geïntegreerde facility management. Met dit uitgangspunt is deze Master ontwikkeld. De Engelstalige Master wordt gegeven op Saxion-locatie Deventer en bestaat uit vijf modules. Je maakt deel uit van een internationaal samengestelde klas en rondt je master af met een masterthesis.