Zoekwoorden:
Cyber, Sensing, Electrical Engineering
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Groningen
Opleiding:
Bachelor (EQF 6)
Start datum:
01/09/2024
Studielast:
6720 uur
Duur:
4 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

Wil jij technologie slim maken? Sensortechnologie is wereldwijd het hart van technologische vooruitgang. Smart cities, smart mobility, smart industry, smartphones, smartwatches… Met de major Sensortechnologie van de opleiding Elektrotechniek geef jij vorm aan de toekomst van alles om je heen. Van zorg tot sport. Van (duurzame) energie tot industrie.

✔ Combinatie theorie en praktijk ✔ Internationaal, met Noordelijke nuchterheid ✔ Uitstekende kansen op een mooie baan

Waar je ook zoekt, je vindt het binnen onze opleiding Elektrotechniek. Na een gezamenlijk eerste jaar kies je de major die past bij je interesses en wat je later wilt doen. Want naast Sensor Technologie kun je ook kiezen voor de majors Mechatronica en Elektronica. Dus of je nu aan de slag wilt met bewegende systemen, met sensoren of breed met elektronica – je vindt je opleiding bij de Hanzehogeschool!

 

Projecten met impact

Uniek aan ons onderwijs is dat je tijdens je studie met het werkveld, onderzoekers en andere studenten samenwerkt aan projecten. Zo werk je aan echte opdrachten en draag je bij aan concrete oplossingen voor actuele maatschappelijke vraagstukken.