Waarom studeren in Den Haag?

Studenten worden vaak aangetrokken tot Den Haag vanwege de internationale aantrekkingskracht. Daarnaast is Den Haag de op twee na grootste stad van Nederland met meer dan 30.000 studenten, waarvan 4.000 internationale studenten uit meer dan 100 verschillende landen.

 

Voor een studiepauze trekken de studenten naar de badplaats Scheveningen, waar ze met de tram of de fiets een middagje naar het strand kunnen gaan. De meeste studentenaccommodaties zijn redelijk geprijsd en de studentenflats naast Inholland kunnen tot 90 studenten huisvesten.


Aangeboden opleidingen

Inholland Den Haag (Hogeschool Inholland) is een vriendelijke, gezellige en ambitieuze hogeschool die oog heeft voor de maatschappelijke uitdagingen van de stad en de gebeurtenissen in de wereld van het internationale bedrijfsleven, de politiek en de overheid. Inholland is betrokken bij de gemeenschap en toegankelijk voor iedereen.

 

Inholland Den Haag is een relatief kleinschalige campus, waardoor we nog meer aandacht kunnen besteden aan de individuele student en aan specifieke studentenvraagstukken. De opleidingen zijn gericht op het gebied van communicatie, media en entertainment, economie, onderwijs, maatschappelijk werk en recht. Binnen elk van deze gebieden bieden we een scala aan Engelstalige minderjarigen aan als onderdeel van onze uitwisselingsprogramma's