INNOPAY biedt verschillende trainingen aan op het gebied van Cybersecurity, gegeven door onze eigen gecertificeerde en ervaren professionals.

 

Ontdek onze verschillende trainingsprogramma's, beschikbaarheid, boekingen en relevante informatie via onze INNOPAY ACADEMY website.

 

INNOPAY biedt de mogelijkheid om op een toegankelijke manier kennis te maken met de belangrijkste aspecten van cybersecurity. Binnen twee dagen (gespreid over twee weken) legt onze Cybersecurity Basics training de nodige basis voor iedereen die de fundamenten van cybersecurity moet kennen. Deze training zal ook de nodige kennis opleveren om de CISSP- en CRISC-trainingen met succes te volgen.

 

Omdat organisaties zelf het best op de hoogte zijn van hun eigen situatie, is het duidelijk dat de organisatie zelf actief betrokken is bij het beperken van cyberrisico's. Dit kan alleen als er voldoende kennis en expertise is op het gebied van cybersecurity. Dit is ook nodig om een volwaardige partner te zijn. INNOPAY biedt trainingen aan om organisaties te helpen hun eigen kennis en expertise op het gebied van cybersecurity op te bouwen. INNOPAY heeft gedegen ervaring met het veilig en efficiënt opzetten van transacties. Daarbij hoort ook de uitwisseling van financiële gegevens en privacygevoelige informatie zoals persoonsgegevens. Deze actuele ervaring wordt tijdens de training gedeeld met de cursisten in de vorm van praktijkcases.