ReaQta is een particulier bedrijf, opgericht door een eliteteam van offensieve en defensieve cybersecurity-deskundigen en onderzoekers op het gebied van Machine Learning, dat een nieuw AI powered Endpoint Threat Response-platform ontwikkelt. ReaQta richt zich op het bieden van geavanceerde detectie- en responsmogelijkheden aan de onderneming, zonder dat er extra hooggekwalificeerd personeel nodig is.

 

De innovatieve aanpak van het bedrijf berust op het gebruik van een unieke NanoOS, om beveiligingsinformatie op het diepste niveau van het besturingssysteem te verkrijgen, en een slim gebruik van de nieuwste AI-algoritmen, om het proces van het opsporen van nieuwe bedreigingen en het omgaan met deze bedreigingen te automatiseren.

 

ReaQta biedt een zeer flexibele oplossing die eenvoud combineert met volledige zichtbaarheid van de infrastructuur, waardoor het geschikt is voor elk scenario: risicobeoordeling, continue monitoring en respons, post-breakanalyse en sanering. ReaQta combineert in één sterk geïntegreerd platform de functionaliteiten die normaal gesproken door verschillende bedrijfstools worden aangeboden, met als doel onze klanten in staat te stellen snel complexe analyses uit te voeren die alleen mogelijk waren met grote en zeer gespecialiseerde teams.