RedSocks Security is gespecialiseerd in het opsporen van kwaadaardig netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit. Door het combineren van Machine Learning, Artificial Intelligence en Cyber Threat Intelligence biedt RedSocks Security niet-ingrijpende, real-time oplossingen voor het opsporen van kwaadaardige dreigingen en incident response services. Onze oplossingen zijn implementeerbaar binnen organisaties van elke omvang en dienen tevens als een instrument voor de naleving van de privacywetgeving van de EU.

 

RedSocks Security biedt de RedSocksMTD® aan als een virtueel of hardware netwerkapparaat. Deze innovatieve, schaalbare oplossing analyseert uitgaande real-time netwerkverkeersstromen (bijv. Netflow, IPFIX) op basis van algoritmen en lijsten met schadelijke indicatoren. Dit helpt organisaties met het detecteren van digitale bedreigingen en APT's.

 

Door gebruik te maken van de RedSocksMTD®-oplossing kunnen organisaties automatisch en nauwkeurig verborgen infecties identificeren en sneller reageren op incidenten. Doordat RedSocks Security forensische dataopslagmethoden implementeert, kan het apparaat ook worden ingezet als een compliancy tool. Door gebruik te maken van RedSocks kan dit aan Data Protection Officers als een adequaat compliancytool worden aangetoond. Zelfs wanneer de gegevens op externe systemen zijn opgeslagen.

 

RedSocks vMTD SoftwareBoxMTD DEC check