TIIN Capital is een investeringsgroep sinds 1998, met een sterk netwerk van angel investors en family offices, die samenwerken met overheidsinstanties en bedrijven. TIIN Capital is een investeerder in technologiebedrijven via verschillende fondsen en lanceerde in 2018 haar 6e Durfkapitaalfonds; Dutch Security TechFund. De focus ligt op early stage bedrijven en schaalvergroting, actief in Cybersecurity en IoT Security oplossingen.

 

TIIN investeert € 200.000 tot € 1.000.000 in startups en € 500.000 tot € 2.500.000 in schaalvergroting en brengt bedrijven naar een hoger niveau door niet alleen kapitaal te investeren, maar ook door gebruik te maken van een uniek en sterk eco-systeem in Cybersecurity in Nederland, met crossways in het buitenland. Naast het geven van hands on ondersteuning zal het bedrijfsnetwerk helpen met toegang tot advies, netwerk, talenten, markten en in sommige gevallen een testomgeving. Het ecosysteem bestaat uit bedrijven, overheden, regionale investeringsmaatschappijen, angel-investeerders en industrie-experts.

 

Dutch Security TechFund investeert onder andere in Cybersecurity, Compliancy, Securing IoT, Cloud Security en Securing Automotive. Doelondernemingen moeten een hoofdkantoor in Nederland hebben of plannen hebben om een kantoor in Nederland te vestigen en moeten schaalbaar, disruptief en met een groeiambitie zijn. Als TIIN Capital, als fundmanager van Dutch Security TechFund, praat over teams, betekent dit een team met visie, bestaande uit winnaars met uitvoeringskracht. TIIN Capital is op zoek naar technologische vernieuwers en ondernemers die de ambitie hebben om een van de wereldwijde marktleiders van morgen te worden.