Keywords:
Cyber, Security, ICT, Management
Edu type:
Formal education
Location:
Rotterdam
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2024
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

Jij bent slim, kijkt vooruit en beseft dat technologische ontwikkelingen de toekomst van het bedrijfsleven gaan bepalen. Jij kiest voor een toekomstbestendige carrière.

 

Organisaties kunnen niet meer zonder IT, en IT wordt alleen maar belangrijker. Met de opleiding Business IT & Management leer jij hoe je businessproblemen oplost met de mogelijkheden van IT. Met deze unieke mix sta jij 1-0 voor.

 

In het eerste en tweede jaar leer je over bedrijfskundige onderwerpen. Tegelijk duik je in IT-onderwerpen als data-infrastructuur, digitalisatie en innovatie en leer je de basics van programmeren. Je ontwikkelt je professionele identiteit door te presenteren, en je leert je tijd te managen. Je past alles toe in een case, bijvoorbeeld een advies aan een bedrijf hoe ze kunnen moderniseren. Je past de architectuur voor de IT aan, maar ook bedrijfsprocessen.

 

Aan het eind van het tweede jaar ben je klaar voor je stage. Ook in jaar 4 loop je stage. Kijk er niet van op als jouw stagebedrijf je meteen wil houden. Jij bent gewild. In jaar 3 ga je je specialiseren. Je kiest uit twee tracks: Creating Value from Data en Managing Innovation and Change. Je wordt een pro in het ontwarren van data of maakt organisaties future-proof.

 

Na je afstuderen ben jij een echte change-agent en maak je impact binnen bedrijven. Je gaat aan het werk als consultant, data-analist, of verandermanager.