Keywords:
Security, Education Market, Urban Security
Edu type:
Formal education
Location:
Amersfoort
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Start date:
01/08/2024
Study Load:
5040 hrs
Duration:
3 years
More information

Description:

Wildplassers, dieven en foutparkeerders krijgen geen kans als er een handhaver toezicht en veiligheid in de buurt is! Als handhaver spreek jij de overtreders aan. Als dat nodig is, slinger je ze op de bon. Met deze opleiding word je buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA). Zo krijg je de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de orde en veiligheid in het land.

 

Kun je goed met mensen omgaan en wil jij je inzetten voor de veiligheid van anderen? Zie en hoor je alles en geef je graag het goede voorbeeld? Dan is de opleiding Handhaver toezicht en veiligheid (HTV) echt iets voor jou. 

 

Past deze opleiding bij jou?

Met de opleiding tot handhaver op zak ben je buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA). Dat betekent dat je ervoor zorgt dat bewoners zich veilig voelen en dat het rustig en netjes blijft op straat of in een (openbaar) gebouw. Hoor jij ergens geluidsoverlast, zie je vernieling of iets anders dat niet mag volgens de wet? Dan stap je daar met je collega’s op af. Natuurlijk geeft een BOA zelf het goede voorbeeld: je blijft vriendelijk en alert en zorgt dat de situatie niet escaleert.

 

Of je nu in een wijk, het openbaar vervoer, een publiek gebouw of bij een bedrijf of bank komt te werken; jij kent de plek goed en de mensen kennen jou ook. Als handhaver ben jij bent het aanspreekpunt! Natuurlijk werk je ook samen. Met de politie, mensen van de gemeente en hulpverleners.