AMSTERDAMSE VEILIGHEID OVERBRUGT DE KLOOF TUSSEN DE VEILIGHEID EN DE FYSIEKE VEILIGHEID
Wij helpen organisaties met het creëren van nieuwe inzichten voor een veilige wereld door het aanbieden van een tentoonstelling vol innovaties en een congres door het delen van kennis over realistische beveiligingsscenario's.

VEILIGHEID OF HET PROFESSIONEEL?

Bent u een professional in de beveiligings- of IT-industrie en geïnteresseerd in de recente ontwikkelingen van terrorismedreigingen of uitdagingen van het internet van de dingen? Misschien bent u geïnteresseerd in nieuwe technologieën, zoals Drones en Big Data die bedrijven, instituten en openbare instellingen uitdagen.

 


HET MATCHEN VAN LEVERANCIERS MET EINDGEBRUIKERS

Ons nieuw gelanceerde toekomstgerichte IT- en beveiligingsplatform is opgedeeld in een beurs en een congres. De nieuwe beurs, voorheen bekend als Safety and Security Amsterdam, heeft een scherpere focus op innovatie, gedreven door verhoogde veiligheidsrisico's en nieuwe technologieën. De conventie gaat over het matchen van leveranciers en eindgebruikers op basis van realistische scenario's die in films worden getoond.

 


DOOR HET DELEN VAN KENNIS

Zoals u verwacht zijn onze beurs- en congresprogramma's zorgvuldig samengesteld uit onze partners en industrie-experts. Met behulp van beproefde methoden voor het delen van kennis, waaronder scenario-gebaseerd leren, specials, seminars, lunchbijeenkomsten en rondetafelsessies.