Werken bij

Arnold + Siedsma, met 12 vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland, is een full service dienstverlener op het gebied van intellectueel eigendom. Onze professionele octrooi-, merken- en modellengemachtigden en eigen advocaten houden zich dagelijks bezig met het beschermen en handhaven van intellectueel eigendom, zoals van technologie, innovatieve producten, merken, modellen en (product)design.

 

Ons werkgebied strekt zich uit van het beoordelen van innovaties, het opstellen- en verleend krijgen van octrooi- en merkaanvragen, het verdedigen van octrooi- en merkrechten bij eventuele inbreuk tot en met het geven van strategisch en operationeel advies m.b.t. intellectueel eigendom. Met meer dan 120 medewerkers vertegenwoordigt ons kantoor niet alleen Europese, maar ook overzeese cliënten - van groot tot klein - uit onder andere Amerika en Azië.

 

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hoge mate van vakmanschap en professionaliteit in combinatie met een informele werksfeer en collegiale samenwerking.