Dong-I.T. is een onafhankelijk, gespecialiseerd IT-Security bedrijf dat diensten levert voor Security-tests, audits, het tegengaan van cybercriminaliteit en webontwikkelingsprojecten op maat. Het bedrijf biedt diensten aan voor penetratietesten, Security code-evaluaties, IT-infrastructuurbeveiligingstesten en -consultancy, Cybersecurity-trainingen en workshops voor een veilige ontwikkeling. Door het bouwen van innovatieve en complexe privacygevoelige systemen en IT-infrastructuren, wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van webprojecten, bedoeld voor internationale en nationale klanten. 

 

Een zeer toegewijd en ervaren team van Security experts, ethische hackers en ontwikkelaars ondersteunen (semi-)publieke en private organisaties wereldwijd bij het identificeren, analyseren en voorkomen of mitigeren van Security risico's en kwetsbaarheden in webapplicaties, interne en externe systemen en onderliggende IT-infrastructuren.

 

Dong-I.T. streeft er ook naar om Cybersecurity toegankelijker te maken voor kleine en middelgrote bedrijven door het aanbieden van beveiligingstests op maat. Momenteel wordt dit gerealiseerd op basis van de situatie van de klant en hun relatieve risicopotentieel, budgettering en kritische systemen. Transparante beveiligingstesten en open dialogen met klanten zorgen voor een begrijpelijke en eerlijke levering van Security-diensten.

 

Vanuit het hoofdkantoor in Leiden voert Dong-I.T. onafhankelijk onderzoek uit om kwetsbaarheden en Security risico's op te sporen in kritische sectoren en om Awareness te creëren bij de betrokken actoren.

 

Dong-I.T. ondersteunt de wereldwijde Security-gemeenschap door het ontwikkelen van innovatieve methoden en technieken. Voor het testen van Security en het leveren van een bijdrage aan Open Source-projecten op het gebied van webontwikkeling en webbeveiliging.