Deskundigen in beveiligde communicatie

Het veiligstellen van gevoelige informatie vereist vertrouwen en deskundigheid. De nauwe samenwerking van Sectra met toonaangevende Europese veiligheidsagentschappen is een sterke blijk van vertrouwen in onze oplossingen en onze knowhow.

 

Sectra biedt beveiligingsoplossingen om ervoor te zorgen dat organisaties en individuele gebruikers kunnen voldoen aan hun voortdurende behoefte aan veilige communicatie. Tot de gebruikers behoren Europese ministeries van Defensie, overheidsinstanties en andere kritieke functies in de samenleving. Onze oplossingen worden op nationaal niveau goedgekeurd door meerdere Europese landen en door de EU en de NAVO, en maken de weg vrij voor communicatie die zal leiden tot een veiligere en stabielere wereld.

 

De producten van Sectra worden gebruikt door klanten in zo'n 50 landen en de verkoop vindt rechtstreeks plaats door Sectra en via regionale en lokale partners. Sectra Communications voert haar activiteiten uit via activiteiten in Zweden en Nederland.

 

Kwaliteitsbeleid en veiligheidscertificering

Alle producten en systemen van Sectra zijn ontworpen volgens de standaard Common Criteria for IT. Onze oplossingen voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Documentatie en evaluatie helpen bij het traceren van veiligheidsbedreigingen, beveiligingsmechanismen en beveiligingsfuncties tot aan de implementatiedetails.

 

Vier beveiligingsniveaus - Top Secret, Secret, Confidential en Restricted - definiëren de omgang met gevoelige informatie en de mogelijke schade die kan optreden als een onbevoegde partij toegang krijgt. De oplossingen van Sectra zijn goedgekeurd op verschillende veiligheidsniveaus en worden vertrouwd door overheidsinstanties, defensiediensten en andere kritieke functies van de samenleving in 17 EU-lidstaten, evenals door de NAVO.

 

De nauwe samenwerking met onze klanten heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een stevige lijn van nicheproducten en -diensten om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en deze te overtreffen. Wij streven voortdurend naar verbetering van de klanttevredenheid volgens ons kwaliteitsbeleid.