Onze samenleving wordt steeds vaker getroffen door ernstige cyber security incidenten die grote gevolgen hebben voor onze digitale infrastructuur. Vaak zijn cyber security incidenten gericht op de kritieke werkprocessen van een organisatie, waardoor de continuïteit van een organisatie in gevaar wordt gebracht. Door gewijzigde wet- en regelgeving zijn organisaties over het algemeen zelf verantwoordelijk voor de geleden schade en het herstel. Snel en vakkundig ingrijpen is dus essentieel en NFIR kan u daarbij helpen.

 

NFIR is specialist op het gebied van cyber security. Wij helpen organisaties de gevolgschade van een cyber incident te beperken en stellen digitaal forensisch bewijs veilig om de oorzaak van de schade te kunnen achterhalen. Daarnaast kunnen wij u met onze diensten helpen bij het vergroten van uw weerbaarheid tegen cyber incidenten en ondersteuning bieden bij het verbeteren van uw digitale vitale infrastructuur. Onze ervaren medewerkers, die allemaal goedkeuring van de korpschef hebben ontvangen, zijn in staat u op een no-nonsense manier te ondersteunen en te adviseren met onze preventieve diensten (awarenesstrainingenpentesten en security monitoring) en reactieve diensten (incident response en digitaal forensisch onderzoek).

 

 

Onafhankelijk, kennis en betaalbaar

De kernwoorden van NFIR zijn: Onafhankelijk, kennis en betaalbaar. Wij vinden het belangrijk dat wij u met de juiste kennis en betaalbare diensten op een onafhankelijke manier begeleiden bij het verbeteren van uw cyber security. Vanuit NFIR wordt medewerkers ruimte geboden om de benodigde kennis op te doen en huidige kennis te onderhouden. Die kennis is ook benodigd om te waarborgen dat wij onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven aan u. Daarnaast krijgt het betaalbaar houden van onze diensten prioriteit, zodat geen dure oplossingen van leveranciers ingezet worden als het eenvoudig en voor een redelijke prijs opgelost kan worden.

 

 

NFIR staat voor…

Wij staan voor communiceren in duidelijke taal met onze klanten. Op die wijze rapporteren wij ook onze bevindingen. Daarnaast ambiëren wij de aanpak ‘meten is weten’, waardoor wij u, met behulp van verschillende soorten onderzoek, gericht kunnen helpen. Bij de aanpak hoort ook dat onze diensten doorontwikkeld worden. Hierdoor blijven onze diensten aansluiten bij de veranderende praktijk.

 

Verder staat NFIR voor het bieden van technische én organisatorische ondersteuning. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u van technisch advies voorzien en geven wij u advies omtrent de procedures en processen van informatiebeveiliging. Door NFIR in te schakelen, wordt u op meerdere vlakken geholpen de weerbaarheid van de cyber security van uw organisatie te vergroten.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over wat NFIR voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.