AI, Machine learning, Internet of Things - zoveel coole technologiebeloftes. Maar als de basiskwaliteit van de code vol met gebreken zit, dan staan de zakelijke chugs tot stilstand. Dat is cool, toch?

 

SIG geeft technologieleiders de zichtbaarheid die ze nodig hebben om de huidige softwareproblemen aan te pakken en te voorkomen dat er in de toekomst nog problemen ontstaan. Door gebruik te maken van propriëtaire methoden en decennia van expertise, helpt SIG IT-organisaties om de beveiliging en prestaties van de bedrijfsapplicaties die elk aspect van hun bedrijf ondersteunen, fundamenteel te verbeteren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en SIG bedient bedrijven in Europa en daarbuiten.

 

Bij SIG zijn we toegewijd aan het superchargeren van technologieleiders met diepgaand inzicht in de code van hun systemen, een roadmap om de huidige suboptimale omstandigheden te verhelpen en toekomstige kwetsbaarheden te voorkomen.

 

En we zijn nog maar net begonnen.

 

Trouwens, ons briljante team is de reden waarom we de enige organisatie ter wereld zijn die door TÜViT is gecertificeerd voor Trusted Product Maintainability.

 

Voordelen: Regelmatig alle bedrijfsvrijdag level-ups met bier & wijn, geweldig uitzicht, regelmatige zeil- en sportuitjes, bedrijfsband, vers fruit, veel lachen, laptops, telefoon.

 

Het kennisniveau in onze organisatie is hoog, meer dan 85% van onze medewerkers heeft een universitair diploma of hoger. Het hoge volume aan software-intensieve systemen die we analyseren, zorgt voor tal van technische uitdagingen en variatie in ons werk. Onze consultants vertalen de technische bevindingen naar begrijpelijke en bruikbare informatie voor bestuursleden.

Ga met ons mee.