In 1991, toen bijna niemand met cybersecurity werkte, werd Compumatica opgericht. Sindsdien is Compumatice een toonaangevend bedrijf in IT-beveiligingsontwikkelingen. Compumatica heeft een compleet en modern productportfolio van IT-beveiligingsoplossingen. Gekenmerkd door gebruik te maken van de laatste technologieën en ervaringen op het gebied van cryptografie.

 

Compumatica Secure Networks is een volledig onafhankelijk privé bedrijf met meerdere vestigingen in Europa. De klanten van Compumatica zijn voornamelijk overheden, en bedrijven uit de top500.

 

Compumatica ontwikkelt, produceert en implementeert oplossingen met een hoge beveiligingsgraad, zonder achterdeur. Tijdens het ontwikkelingsproces van oplossingen staat naast eenvoudige implementatie en integratie, de beveiliging, eenvoudig beheer en gebruiksvriendelijkheid centraal. Elk product doorloopt een kwaliteitsborgingsfase waarin het met veel zorgvuldigheid en precisie wordt onderworpen aan een test. Iedere oplossing staat garant tegenover een lange productlevensduur met updates en upgrades.

 

Met onze nieuwe slogan "Cybersecurity met een persoonlijk tintje" wijzen we erop dat klanten onze eerste prioriteit zijn. Heeft u vragen, heeft u ondersteuning nodig, wilt u producten upgraden naar de nieuwste oplossingen of heeft u speciale eisen? Wij helpen u graag!