Kwetsbaarheden veranderen dagelijks en komen zowel van externe bronnen als van het internet. Het is vrijwel onmogelijk om alles zelf in de gaten te houden en een jaarlijkse penetratietest is vaak onvoldoende.

 

Het Guardian360-platform biedt een ongeëvenaard inzicht in de veiligheid van uw applicaties en IT-infrastructuur. Dit centrale beveiligingsplatform maakt gebruik van de 360 graden Threat Vector Analysis die we zelf hebben ontwikkeld. Wij beveiligen uw netwerk van buitenaf en controleren uw netwerk van binnenuit.

 

We scannen elk uur meer dan 80 verschillende netwerkpoorten en op meer dan 60.000 soorten bedreigingen. Alles in en rondom uw netwerk wordt gecontroleerd en geëvalueerd. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, zorgen we voor een snelle detectie en treden we direct op als dat nodig is. We signaleren zeer snel inconsistenties door de resultaten te vergelijken met eerdere scans. Wanneer een potentiële dreiging wordt gedetecteerd, wordt een incident direct gemeld aan ons Security Operations Centre, waarna onze engineers in actie komen.

 

Ook testen we dreigingen aan de hand van verschillende normen (waaronder ISO27002:2013 en NEN7510). Zo heeft u altijd inzicht in uw compliance, zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Indien gewenst kunnen we u een eerlijke beoordeling geven waarin we in eenvoudige taal aanbevelingen voor verbeteringen schetsen. Ook kunnen wij u assisteren bij het implementeren van aanbevelingen of het pro-actief nemen van maatregelen. Daarnaast voeren we scans en tests uit zonder uw IT-infrastructuur te vertragen, zodat u altijd in staat bent om uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten voort te zetten.

 

Gesloten Vacatures & Stages van Guardian360