LINKIT is een full-service IT-provider met 20 jaar ervaring in het creëren, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor top-500 organisaties en overheden.

 

Van GDPR-specialist tot beveiligingsanalist bieden wij onze overheidsklanten jaarlijks meer dan 100 IT-beveiligingsspecialisten aan als onderdeel van dekkingsovereenkomsten.

 

Naast onze eigen medewerkers hebben we een breed netwerk van freelancers en nicheleveranciers die met ons samenwerken, waardoor we uitstekende beveiligingskennis kunnen leveren. Wij werken voor top 100 bedrijven in Nederland en voor de meeste overheidsorganisaties.

 

Onze bestaande klanten verwachten dat een partij als LINKIT organisatorische en technische maatregelen neemt in het kader van informatiebeveiliging. Naast deze 'license to operate' heeft LINKIT ook een intrinsieke motivatie om passende maatregelen te nemen op het gebied van informatiebeveiliging, simpelweg omdat de wereld om ons heen verandert en cybercrime hoogtij viert. Daarom heeft LINKIT gekozen voor de implementatie van ISO 27001 als onderdeel van haar streven naar verdere professionalisering.

Gesloten Vacatures & Stages van LINKIT