Door het aanbieden van continu real-time informatie, helpt Cybersprint organisaties aan een volledig overzicht van en beschermen tegen cyberdreigingen.

 

Cybersprint is de Europese leider op het gebied van Digital Risk Protection. We hebben een uniek Digital Risk Protection Saas-Platform ontwikkeld dat 24/7 als een geautomatiseerde ethische hacker, continu op zoek gaat naar online kwetsbaarheden. Van het Web, tot mobiele Apps, en het Dark Web. Door eenvoudigweg de naam van het merk of de organisatie in te voeren onthult ons platform automatisch het volledige digitale aanvalsoppervlak met alle online toegangspunten die met een merk te maken hebben. Sommige punten zijn misschien wel bekend bij de organisatie, maar in de loop der tijd zijn deze weer achterhaald. Andere punten kunnen juist weer onbekende vijandige toegangspunten zijn, waardoor het risico nog groter wordt.

 

Door de onzichtbare kwetsbaarheden zichtbaar te maken en herstelacties te initiëren, draagt ons Cybersecurity platform wereldwijd actief bij aan de bescherming van bedrijven, medewerkers en de reputatie van organisaties.

 

Cybersprint is in 2015 opgericht door Pieter Jansen. Ons toegewijde team van tophackers werkt aan de klantgerichte ontwikkeling van onze uitgebreide cybersecurityoplossingen. Meer informatie over ons en de laatste ontwikkelingen vindt u op www.cybersprint.com.