Teamwork dat je carrière stimuleert

Het is onze passie om cliënten met behulp van de allerbeste teams ter wereld van uitzonderlijk waardevolle inzichten te voorzien. Dus als je bij ons komt werken, krijg je de kans om relaties op te bouwen met mensen van over de hele wereld en uit allerlei sectoren. Relaties waar je van leert, waardoor je je ontwikkelt en waarmee je aan je carrière bouwt. We stimuleren je om een route te kiezen die past bij waar je goed in bent en waar je belangstelling naar uitgaat, zodat we onze dienstverlening aan cliënten nog verder kunnen verbeteren. Bij EY gaan werken is zoveel meer dan onze bedrijfsnaam op je cv zetten!

 

Mondiaal denken

Wij zijn op zoek naar starters die in staat zijn om mondiaal te denken. Onze cliënten worden met steeds complexere uitdagingen geconfronteerd. Om die het hoofd te bieden, doen ze een beroep op onze uitstekend presterende en naadloos samenwerkende teams, die grensoverschrijdend en sectoroverstijgend actief zijn. Met onze wereldwijde organisatie kunnen we die naadloze samenwerking garanderen en bieden we je grenzeloze carrièremogelijkheden.

 

Zodra je bij ons komt werken, krijg je van ons heuse uitdagingen en echte verantwoordelijkheid. Onze teams zijn divers samengesteld en we stimuleren je om je mening te geven. Want als organisatie kunnen we alleen leren en ons ontwikkelen als we naar onze collega’s luisteren.

Ook kun je er zeker van zijn dat wij je volop mogelijkheden bieden om je te ontwikkelen. Die variëren van opleidingen om een beroepskwalificatie te behalen tot leermogelijkheden tijdens je werk. Als jij daarvoor je best doet, doen wij het ook.

 

De toekomst

Wij bieden je een werkplek waar samenwerking en flexibiliteit worden gestimuleerd. Waar de fantastische collega’s waaruit onze grenzeloze teams bestaan echt kunnen uitblinken. Daarom richten wij ons op:

  • Het aantrekken van de allerbeste mensen – Als jij uitstekend weet te presteren, bieden wij jou de hulpmiddelen en de expertise waarmee je kansen schept en cliënten een uitzonderlijk goede dienstverlening kunt bieden.
  • Het creëren van een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt – Bij ons word je geaccepteerd, wordt naar jouw mening geluisterd en worden jouw bijdragen gewaardeerd.
  • Het bieden van mogelijkheden om je te ontwikkelen – Opleidingen voor beroepskwalificaties en leermogelijkheden tijdens je werk, wij bieden je de ondersteuning om je loopbaan snel uit te bouwen.
  • Het aanbieden van levenslange ervaringen – Hoelang je ook bij ons blijft, de uitzonderlijke ervaring die je bij ons opdoet, hou je voor de rest van je professionele en privéleven.

 

Jij draagt bij aan ons succes – wij aan het jouwe

Onze teams zijn divers samengesteld en we stimuleren je om je mening te geven. Want we kunnen onze inzichten alleen vergroten en de hoge verwachtingen van onze cliënten alleen overtreffen als we uiteenlopende gezichtspunten combineren. Dat houdt in dat je vanaf dag één de kans krijgt om een bijdrage te leveren en verantwoordelijkheid te nemen.

Je ontwikkelingsmogelijkheden zijn enorm binnen ons kader van leren, ervaringen en coaching. Als jij daarvoor je best doet, doen wij het ook.

 

Relaties voor het leven aangaan

Op welk moment je ook bij ons komt werken en hoelang je ook blijft, wij willen dat je ervaringen bij EY een leven lang meegaan. Daarom richten wij ons op:

  • Het aantrekken van de allerbeste mensen –  Voor de leidinggevenden van de toekomst willen wij de favoriete werkgever zijn.
  • Het bieden van mogelijkheden en verantwoordelijkheden – We helpen je om mondiaal te leren denken, iets dat cliënten van ons verwachten. En we belonen je voor uitmuntende prestaties. We bieden je de hulpmiddelen en de ervaring waarmee je een succesvolle en flexibele loopbaan doormaakt die voldoening geeft.
  • Het onderhouden van contacten met onze mensen – Of je nu drie jaar of dertig jaar bij ons blijft werken, daarna ga je wellicht voor jezelf beginnen of bij een cliënt werken. Ongeacht je volgende carrièrestap willen wij graag met je in contact blijven. Want veel van de mensen die ons verlaten, komen later weer terug, met waardevolle ervaringen en gezichtspunten.
  • Het goede voorbeeld geven met betrekking tot inclusiviteit – Wij vinden dat verschillen waardevol zijn. Doordat wij diverse gezichtspunten combineren, bereiken onze teams de uitstekende kwaliteit die ons een voorsprong geeft. Als je bij ons werkt, kom je in contact met mensen uit allerlei landen en culturen en met uiteenlopende achtergronden. Jouw mening wordt altijd op prijs gesteld.

Kijk voor verhalen van onze starters en stagiaires op onze Facebook pagina.

 

Aan de slag in de voorhoede

Je zou het als starter misschien niet verwachten, maar bij EY werk je voor een aantal enorm boeiende ondernemingen. Wij geloven namelijk dat het belangrijk is om je nu al in aanraking te laten komen met de topondernemers van morgen.

 

Jonge, ondernemende bedrijven nemen beheerste risico’s om vooruit te komen. Met een originele aanpak en door hard werken dragen deze ondernemers bij aan maatschappelijke veranderingen. Ze creëren werkgelegenheid en welvaart. Wij hebben een grote reputatie opgebouwd met onze dienstverlening aan bedrijven van wereldklasse, waarmee we hun succes vergroten. En dat is vaak hard werken, maar daar staan ook boeiende ervaringen tegenover.

 

Daarom zijn we op zoek naar mensen die het inspirerend vinden om de kans te krijgen grenzen te verleggen en iedere kans tot het uiterste te benutten.

 

 

 

 

 

Gesloten Vacatures & Stages van EY